Veggie Halal Snoep

Lekker snoep dat voor iedereen goed is

Onze zoete oase, waar smaak, kwaliteit en ethiek hand in hand gaan

Welkom bij Veggie Halal Snoep, waar onze reis begon met een simpel verlangen naar lekker snoep dat voor iedereen goed is. Mijn naam is Hakan, en samen met mijn vrouw Seyma zijn we in januari 2023 begonnen met Veggie Halal Snoep, gewoon vanuit onze zolder.

Het idee om ons eigen halal snoepbedrijf te starten kwam voort uit onze eigen frustraties. We konden niet makkelijk lekker halal snoep vinden met rundergelatine die écht halal was. Als snoepliefhebbers wilden we daar iets aan doen.

Wat begon als een simpele hobby groeide snel uit tot een echt bedrijf, gedreven door onze liefde voor snoep en ons doel om lekker snoep aan te bieden voor iedereen. Veggie Halal Snoep werd al snel bekend als een plek waar je kwaliteitssnoep vindt die iedereen kan waarderen.

Vegan snoep

De strengste halalnormen

Onze halal snoepjes zijn gemaakt van halal rundergelatine, zorgvuldig uitgekozen om aan de strengste halalnormen te voldoen. En we zijn ook trots op onze vegan snoep, die helemaal vrij is van dierlijke producten. Bovendien, al onze snoepjes zijn vrij van E120 (Karmijn), ook bekend als luizenbloed. Bij Veggie Halal Snoep geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van lekker snoep, zonder gedoe.

Dus sluit je aan bij ons op onze smakelijke reis en ontdek de heerlijke snoepjes van Veggie Halal Snoep – waar elk snoepje een verhaal vertelt van liefde, toewijding en inclusiviteit.