Garantie

Bij Veggie Halal Snoep koesteren we onze producten en streven we er uiteraard naar om ze in goede staat aan u te leveren. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het echter voorkomen dat een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er andere omstandigheden zijn waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. We willen u graag informeren over ons garantiebeleid, dat uw rechten beschermt in dergelijke gevallen.

Conform de wettelijke richtlijnen bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van een gebrek dit bij ons te melden. Indien het geconstateerde gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging van het betreffende product. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op onze garantievoorwaarden.

Klachten

Hoewel we streven naar een vlekkeloze ervaring voor elke klant, begrijpen we dat er soms situaties kunnen ontstaan waarin iets niet helemaal verloopt zoals gepland. We willen benadrukken dat uw tevredenheid onze topprioriteit is. Daarom moedigen we u aan om eventuele klachten eerst met ons te delen door een e-mail te sturen naar info@veggiehalalsnoep.nl. Als bedrijf streven we ernaar om samen met u tot de best mogelijke oplossing te komen, waarbij uw behoeften en tevredenheid centraal staan.

Mocht u verdere vragen hebben over ons garantiebeleid of de klachtenprocedure, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen.