Retourbeleid

Bij Veggie Halal Snoep begrijpen we dat soms een bestelling retour gestuurd moet worden. Of het nu gaat om een product dat niet aan uw verwachtingen voldoet of om een andere reden, wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. U ontvangt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor het retourneren van het product van uw adres naar onze webwinkel zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen doorgaans circa €6,25 per pakket. Voor exacte tarieven verwijzen wij u graag naar de website van uw vervoerder.

Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product inclusief alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Neem voor het uitoefenen van dit recht contact met ons op via info@veggiehalalsnoep.nl. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen.

Let op: Indien het product beschadigd is, behouden wij ons het recht voor om deze waardevermindering in rekening te brengen. Behandel het product dus met zorg en zorg voor een goede verpakking bij retourzending.

Ruilen van producten?

Wilt u een product ruilen? Geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op via info@veggiehalalsnoep.nl. Houd er rekening mee dat de kosten voor het terugzenden van het product voor uw rekening zijn.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om de bestelling voor u aan te passen voordat deze wordt verzonden.